15 oktober 2018
15 oktober 2018,
 0

Zand in de ogen strooien, dat is wat Dalvo MA1 zaterdag gedaan heeft bij Reflex MA2. Dit kostte wel de 1e set, maar leverde wel een 1-3 winst op.
De set ging verloren met 25-10. Niets lukte en vooral de passing was ver onder niveau. Na deze 1e set dacht Reflex dan ook een gemakkelijke middag tegemoet te gaan.
Zo was het begin van de 2e set ook nog voor Reflex, maar gaandeweg kwam Dalvo op gang, Hierdoor ontstond een spannende set. Echter was het spel van beide teams matig. Dalvo wist de set wel te winnen met 24-26. En dat was een mooie opsteker.
In de 3e set was het Dalvo dat beter begon. Steeds had het een kleine voorsprong. Maar de tegenstander wilde deze set niet verliezen en zo was deze set ook weer heel spannend. Gelukkig wel weer met dezelfde winnaar. 23-25.
Na de winst in de 3e set wat het verzet van Reflex gebroken en won Dalvo de 4e set relatief gemakkelijk met 17-25,
Toch een goede overwinning, waarbij de invallende spelverdeler een zeer groot compliment verdient. Het was de allereerste keer dat zij ging spel verdelen. En de 2 sets (3e en 4e) dat zij het aanvalsspel leidde deed zij dat prima.
En zo blijft Dalvo MA1 keurig mee doen in de hoofdklasse met 3 overwinningen en 1 nederlaag.

Zaterdag staat al weer de 3e uitwedstrijd op rij op het programma en wel tegen de koploper: VC Zwolle MA1. Aanvang van deze wedstrijd is 12.00 uur.