Lidmaatschap


Leuk dat je ook wilt komen volleyballen! Je kunt je via de ledenadministratie aanmelden door het aanmeldingsformulier te downloaden. Vul alle gegevens volledig in en stuur het aanmeldingsformulier + een pasfoto naar lidmaatschapdalvo@gmail.com. Aanmelden kan alleen via het aanmeldingsformulier.

Download hier het aanmeldformulier

Contributie Dalvo

Prijzen per kwartaal per 01-01-2023 * (inclusief Nevobo-contributie en shirthuur)

t/m 14 jaar (1x trainen) € 36,41
t/m 14 jaar (2x trainen) € 41,62
Jeugd 15-17 jaar (1x trainen) € 45,00
Jeugd 15-17 jaar (2x trainen) € 52,02
Senior vanaf 18 jaar (1x trainen) € 69,19
Senior vanaf 18 jaar (2x trainen) € 79,59
   

Let op!
De Dalvo-contributie wordt geïncasseerd in de maanden juli, oktober, januari, en april.

Lidmaatschap opzeggen?

Het is mogelijk uw lidmaatschap 1x per jaar op te zeggen. Dit kan alleen schriftelijk voor 1 mei door een mail te sturen aan: lidmaatschapdalvo@gmail.com

Overige informatie

De trainingsavonden zijn in de regel maandag, dinsdag en donderdag. De wedstrijden worden op dinsdagavond en zaterdag gespeeld. De thuiswedstrijden worden in de Trefkoele+ gespeeld.

Voor het spelen van wedstrijden heeft elk lid een spelerskaart nodig. Deze wordt door onze ledenadministratie aangevraagd bij de Nevobo (Nederlandse Volleybal Bond). De spelerskaart is voorzien van een digitale pasfoto die je zelf dient aan te leveren bij de ledenadministratie.

Verder zijn er binnen de vereniging allerlei zaken die van belang zijn om een vereniging draaiende te houden. Daarom kan het zijn dat jouw hulp gevraagd kan worden voor verschillende activiteiten binnen de vereniging.

Via onze website en mail kun je op de hoogte gehouden worden van volleybalmededelingen als je je e-mailadres aangeeft op het aanmeldformulier.

Voor verder informatie over de rechten en plichten van jou en de vereniging omtrent de wetgeving AVG verwijzen we je naar de privacy policy op onze website onder het kopje “Over Dalvo” ->  “Privacy Policy”.

Op de volgende pagina staat het administratieve gedeelte. Om misverstanden nu en in de toekomst te voorkomen deze graag goed doorlezen!

Uiteraard wensen wij je heel veel volleybalplezier en een prettige samenwerking binnen onze verening. Verder nog vragen? Neem dan gerust contact op met de ledenadministratie.

Volleybalvereniging Dalvo

Ledenadministratie:
Dick Ophoff
lidmaatschapdalvo@gmail.com