10 oktober 2016
10 oktober 2016,
 0

De uitwedstrijd bij SVM MA1 is ook een duidelijke nederlaag geworden. Vanaf het begin had Dalvo de grootste moeite met de opslag van SVM en keek dan ook al vlot tegen een grote achterstand aan. Ook 2 vlotte time-outs konden hier geen verandering in brengen. Setstand 25-8.

Gelukkig ging het de 2e set een stuk beter. Door hard knokken, een betere 1e pass en wat foutjes van de tegenstander ging het in het begin van deze set redelijk gelijk op. Toch liep SVM aan het eind weer vlot uit en was de setstand 25-16.

De 3e set was een kopie van de 1e set en viel voor Dalvo nog slechter uit (25-6).

Gelukkig ging het de 4e set weer een stuk beter. Met goede aanvallen en slimme balletjes kon Dalvo zelfs SVM een beetje onder druk zetten. De coach van de tegenstander vroeg al snel 2 time-outs aan en toen dat niet hielp kwamen er ook de nodige wissels. Met soms een kleine voorsprong en dan weer een kleine achterstand was de koek op bij 17-17. Met een aantal lastige opslagen liep SVM uit en maakte de set af (25-17).

Deze 4-0 nederlaag was duidelijk en ook zeker terecht. Komende week staat er geen wedstrijd gepland voor MA1. Op 22-10 gaat Dalvo MA1 haar best doen om de 1e punten mee te nemen uit Heerenveen.