14 december 2015,
 0

Zaterdag 12 december is Jeanette Visscher Makelaars gepresenteerd als tenuesponsor van dames Dalvo MB1. Vanaf het eerste contact was Jeanette enthousiast om dit team volledig van nieuwe kleding te voorzien. Zoals u op de foto’s kunt zien, met een schitterend resultaat! Daarnaast is ook de begeleiding voorzien van een polo, zodat het team zich bij uit en thuiswedstrijden perfect kan presenteren.

Jeanette Visscher makelaars is een van de toonaangevende makelaars in Dalfsen en omstreken. Naast de verkoop en aankoop van onroerend goed verzorgen zij ook hypotheken, verzekeringen, taxaties en waardebepalingen.

De dames van Dalvo MB1 spelen momenteel in de 2e klasse en staan bovenaan. De nieuwe tenues zijn een extra stimulans om elke wedstrijd weer goed te presteren.

Zo stond deze zaterdag de lastige wedstrijd tegen de nr.3 in de competitie Bas Autowas MB2 op het programma. De vorige wedstrijd tegen hen werd wel gewonnen met 3-0, maar 1 set ging het heel lastig. En zo was de wedstrijd van nu nagenoeg een kopie van de 1e wedstrijd. Met een klein verschil. Nu werd er met 2-1 gewonnen en ging de lastige 2e set verloren.

Na de leuke fotoshoot waren wij vanaf het begin het betere team, al was het spel best wel onrustig. Zo werden mooie aanvallen afgewisseld met foutjes die normaal steeds minder voor komen. Daardoor bleef deze set lang spannend, maar werd deze wel goed afgesloten met een 25-22 winst.

In de 2e set slopen er steeds meer foutjes in ons spel. Er gingen zelfs meerdere opslagen fout, wat ons eigenlijk bijna niet overkomt. En tegen deze tegenstander konden we ons dit niet permitteren. De set ging verloren met 22-25 en dat betekende direct het 1e setverlies in deze competitie.

De 3e set werd zeer energiek aangepakt en liepen we direct uit naar een grote voorsprong. Alleen lukte het niet om de wedstrijd af te maken en zodoende kon Bas Autowas MB2 nog terug komen tot 20 punten. Maar met een mooie aanval werd de wedstrijd winnen afgesloten.

Vorige week hebben wij nog een oefenwedstrijd gespeeld tegen SVI MB2. Zij spelen 1 klasse hoger dan ons. In een zeer leuke en spannende wedstrijd hebben wij met 3-0 gewonnen, met de setstanden 25-23, 28-26 en weer 25-23.

Noemenswaardig om nog te melden is toch wel de 1e sprongservice van ons team.

Kelsy durfde het aan het ging supergoed!!

Zaterdag 19 december spelen we nog een oefenwedstrijd tegen Set-Up uit IJsselmuiden. Deze wedstrijd wordt gespeeld in De Schakel in Nieuwleusen en wel om 14.45 uur. Natuurlijk bent u ook hier van harte welkom.