7 oktober 2018
7 oktober 2018,
 0

Na de mooie overwinning van vorige week heeft het door Jeanette Visscher Makelers gesponsorde Dalvo MA1 met groot verschil verloren van een sterk spelend Emmen’95 MA2. Met 0-4 werd Dalvo weer naar huis gestuurd.

Zonder passie en enthousiasme kreeg Dalvo MA1 in de 1e set alle hoeken van het veld te zien, terwijl bij de tegenstander bijna alles lukte. Zij serveerden heel sterk en daar had Dalvo geen antwoord op. Ook maakten zij veel punten via de harde buitenaanvallen en via hun goede middenaanval. Tel daar nog het goede blokkeren bij op en het mag duidelijk zijn. De 1e set ging verloren met 25-13 !!
De 2e set verliep aanvankelijk niet veel beter voor Dalvo. Het verschil was iets kleiner, maar steeds werd er tegen een achterstand aangekeken van meerdere punten. De wisseling van spelverdeler bracht Dalvo terug in de set. Het spel werd iets beter en Dalvo kreeg zelfs kans om de set te winnen. Het setpoint op 23-24 werd helaas niet verzilverd. Uiteindelijk ging de set verloren met 26-24.
De 3e set liet weer een beetje hetzelfde spelbeeld zien als in de 1e set. Dalvo had heel veel moeite met de 1e pass door het goede serveren van Emmen’95. Ook deze set ging met groot verschil verloren 25-16.
In de 4e set was alles anders. Dalvo pakte vanaf het begin een mooie voorsprong en leek deze niet meer uit handen te geven. Het kwam zelfs voor met 14-21. Echter 1 servicebeurt later stond het zo ineens weer 21-21. En ging Emmen’95 MA2 ook deze laatste set winnend afsluiten 25-23.

Ondanks het matige, afwachtende spel van Dalvo MA1 waren er zeker kansen om 2 sets te winnen, maar de tegenstander was deze zaterdag gewoon sterker.

Op zaterdag 13 oktober 2018 speelt Dalvo MA1 weer in uitwedstrijd. In Kampen wordt dan om 12.30 uur gespeeld tegen Reflex MA2.