20 november 2016
20 november 2016,
 0

Ook in de 8e competitiewedstrijd heeft Dalvo MA1 niet kunnen winnen. In Kampen was Reflex MA1 niet beter, maar werd het wel 4-0 voor de thuisploeg.

In de 1e set stond Dalvo lange tijd voor, maar ging het toch nog mis. Een voorsprong van 21-23 werd alsnog uit handen gegeven. Eindstand van deze set 26-24.

De 2e set was net zo spannend als de 1e set. Ook nu speelde Dalvo weer prima. Er komt steeds meer variatie in het spel en Reflex had zichtbaar moeite met ons. Echter net als de 1e set werd ook deze set aan het eind beslist in het voordeel van Reflex. 25-22.

De 3e set begon serverend heel slecht. De 1e 4 opslagen waren allemaal een direct punt voor de tegenstander. Desondanks kon Dalvo de tegenstander lang bijhouden. Maar uiteindelijk toch weer verlies van de set. (25-19).

Ondanks de 3-0 achterstand geloofde het team in een goede afloop van de 4e set. Er werd voor elk punt gestreden en stand wisselde continue. Dan weer een voorsprong en dan weer net achter. Maar zoals zo vaak al deze competitie kan Dalvo de set niet afmaken en verliest het ook deze set (25-23).

Net als vorige week heeft Dalvo laten zien goed mee te kunnen op 1e klasniveau. De veldbezetting gaat meer en meer vanzelf. De passing wordt steeds beter. En daardoor worden de aanvallen gevaarlijker. Nu nog de “zenuwen” in bedwang houden aan het eind van de set en winst kan gewoon niet lang meer uitblijven.

Volgende week speelt Dalvo MA1 gesponsord door Jeanette Visscher Makelaars weer een thuiswedstrijd tegen Rouveen MA1. De wedstrijd begint om 16.00 uur.

Misschien dat veel Dalvosupporters ons naar de winst kunnen schreeuwen.