28 november 2016
28 november 2016,
 0

Op zaterdag 26 november stond in de thuishal, de Trefkoele Plus, de wedstrijd Toyota van Leussen Dames 1 – Flash Nieuwleusen Dames 2 op het programma. Dalvo Dames 1 staat tweede in de competitie en Flash Nieuwleusen Dames 2 eerste. Het was een spannende wedstrijd, helaas kon Dalvo de punten niet allemaal in Dalfsen laten. Flash Nieuwleusen wint met 3-2.

In de 1e set begon Dalvo goed aan de wedstrijd. Flash mocht de wedstrijd beginnen met de opslag. Deze eerste opslag werd goed opgevangen door de dames van Dalvo. Er werd netjes gespeeld en goed gecommuniceerd, hierdoor kwam Dalvo al snel met een mooie voorsprong. Uiteindelijk wist Flash in hun spel te komen en kwam hierdoor dichterbij Dalvo. Het ging daarna erg gelijk op en helaas kon Dalvo de set niet winnen, deze werd verloren met 25-27.

De 2e set begon Dalvo wederom goed aan de set. Er stond een erg enthousiast team in het veld en de wisselspeelsters lieten goed van zich horen! De ballen werden goed verdedigd en er kwamen een aantal mooie aanvallen uit. Ook in deze set wist Flash het spelletje weer op te pakken. Helaas voor Dalvo werd deze set ook verloren met 21-25.

In de 3e set had Flash weer problemen met het spelen van hun eigen spel. Hier profiteerde Dalvo mooi van. De ballen werden goed opgepakt en de aanvallen werden goed afgemaakt. Dalvo wint deze derde set met een mooie eindstand van 25-23.

De 4e set begon voor Dalvo maar ook voor Flash goed. Beide teams deden niet onder voor elkaar. Hierdoor ontstonden er vaak lange en spannende rally’s. Flash kwam 2x op matchpoint maar Dalvo pakte het elke keer weer op. De vechtlust bij de dames was erg aanwezig. De set werd gewonnen met een stand van 26-24.

Er moest een 5e set aan te pas komen. Dalvo stond gelijk al een paar punten achter op Flash. Dit was uiteindelijk te veel om nog te kunnen winnen. De set wordt verloren met 11-15.

Het was een leuke en spannende wedstrijd voor het publiek maar ook voor de speelsters zelf! Het veel opgekomen publiek uit Dalfsen maar ook uit Nieuwleusen heeft goed van zich laten horen. Mede dankzij het publiek was het een volle hal met veel lawaai, hiervoor dank! Dalvo speelde een erg goede wedstrijd, en mag trots zijn op de behaalde punten.

Komende zaterdagmiddag speelt Toyota van Leussen Dames 1 om 15:00 uur in eigen hal tegen C.S.V. dames 3.