26 maart 2023
26 maart 2023,
 0

Dalvo Dames 1 gesponsord door Bouwcenter Schippers wint de uitwedstrijd tegen Wythmen Dames 1 met 4-0! 🥳🥳🥳

Om 2 uur gistermiddag was de ‘derby’ tegen Wythmen dames 1. Dit zijn altijd mooie wedstrijden waarin beide teams vechten voor de winst.

De eerste set begon stabiel, we sleepten de punten binnen en al gauw kwamen we op een voorsprong. Wythmen gaf niet op en kwam nog gevaarlijk terug. Toch haalden we deze set binnen met 22-25.

In de tweede set kreeg Wythmen onze servicedruk met moeite onder controle en zo hadden we al snel een voorsprong van 9 punten. Dit kon niet meer fout gaan, we bleven gaan voor elke bal en maakten het mooi af. Harde aanvallen afgewisseld met ‘sneaky’ prikballetjes, zorgde ervoor dat we de tweede set wonnen met 16-25.

Op naar de derde set! We hadden de druk al goed opgevoerd, maar moesten alert blijven. Wythmen had echter geen antwoord op onze aanvallen. Deze set wonnen we al snel met 10-25.

De laatste set! Vanaf het begin van de set kwam de pass goed aan bij de spelverdeelster en zo kon iedere aanvalster bereikt worden. Punt voor punt kwam de 4-0 overwinning steeds dichterbij. Deze set winnen we met 12-25.

Met een 4-0 winst komt ook het kampioenschap steeds dichterbij. We staan 9 punten ‘los’ van de nummer 2. Dit betekent dat zaterdag 1 april onze kampioenswedstrijd gespeeld gaat worden! 🍾

Supporters zijn van harte welkom om 15:00 uur in De Trefkoele+. 💛