29 maart 2023
29 maart 2023,
 0

Het spelen van de halve finale in de beker is al een mijlpaal voor de heren van Dalvo. Na een pittige wedstrijd moest Dalvo de winst aan Wesseling DOK uit Dwingeloo laten.

Vol goede moed ging Dalvo woensdagavond naar Dwingeloo. Zou er een sensatie inzitten? Een geduchte tegenstander die evenals Dalvo 1 op kop gaan in de competitie. Onder het geroffel van een grote trom en een volle tribune begon de wedstrijd. De eerste set bleek Dwingeloo inderdaad een solide team met een erg krachtige middenaanval. Na af en toe een lange rally werd het 25-19. De tweede set verliep voor Dalvo prima. Vanaf het begin op voorsprong en die werd niet meer weggegeven: 22-25.
Daarna volgde een sterke set van Dwingeloo en bracht de thuisploeg weer op voorsprong.
En natuurlijk moet het dan gebeuren in de vierde set. Helaas voor Dalvo lukte dit niet en dit betekende het einde van het bekertoernooi. Een mooie ervaring.
Vrijdagavond mogen de heren van Dalvo 1 al weer spelen; dan voor de competitie tegen CSV in Zwolle.