21 januari 2018
21 januari 2018,
 Off

DALFSEN – Na een korte stop van wedstrijden was het afgelopen zaterdag weer zover. Dalvo mocht spelen in Zwolle tegen VC Zwolle dames 6.

De eerst set begon meteen met een paar punten achterstand. Dalvo kon het 8058e7ef-5c1b-48fb-a724-80c54f58bbdcspel al snel herpakken en wist zo uit te lopen van de dames van Zwolle. De dames uit Dalfsen kwamen meer en meer in de wedstrijd en pakten deze set met 25- 14.

Zo goed dat de eerste verliep, zo lastig verliep de tweede set. Het spel ging erg gelijk op waardoor het een spannende set werd. Dalvo kwam achter te staan op Zwolle door onnodige fouten en moest alle zeilen bijzetten om de set nog binnen te slepen. Dit gebeurde dan ook en de set werd gewonnen met 25-23. De derde set werd ook binnen gehaald met 25-19.

De vierde set begonnen de dames van Dalfsen met een mooie voorsprong. Een 4-0 overwinning kwam in zicht, alleen kwam de stand halverwege de set toch weer gelijk te staan. Maar met een 3-1 overwinning nemen de dames geen genoegen, dus een tandje erbij en de set werd gewonnen!

Dalvo, gesponsord door Van Leussen, heeft 5 punten meegenomen naar huis en maakt zich klaar voor de wedstrijd van aankomende donderdag avond tegen de dames uit Vollenhove; VVSA. Voor aanmoediging en support bent u altijd welkom in de Trefkoele om 20.30 uur.