62 jaar Dalvo zomeravondvolleybal in Dalfsen

Beste volleybalteams en belangstellenden,

Het programma voor het Albert Heijn - Dalvo volleybaltoernooi is klaar.
Er hebben zich maar liefst 40 teams aangemeld zodat we 7 poules kunnen vormen.
Dit jaar maken we voor het eerst gebruik van een online toernooisite. Deze vervangt het geprinte programmaboekje. Hierop kun je het programma en de uitslagen vinden. De link naar deze site is: https://zac.dalvo.nl/

Je kunt ook een app downloaden via de appstore of Playstore genaamd Tournify. Zoek in de app op Dalvo om het toernooi te vinden.
Het is mogelijk om in een zoekbalk onder het kopje “teams” de naam van je team in te voeren, je ziet dan wanneer jouw team moet spelen. Ook kun je via het kopje “scheidsrechters” vinden wanneer jouw team moet fluiten. Niet spelende scheidsrechters kunnen hun naam intypen om te zien wanneer zij ingedeeld staan om te fluiten.

Dit jaar hebben we een iets andere opzet van het toernooi. De finaleavond tussen de nummer 1 en 2 hebben we afgeschaft. De laatste speelavond 25 mei spelen de meeste teams hun laatste 2 a 3 wedstrijden. De eindstand in de poule bepaalt dan wie nummer 1 en 2 is geworden. Aansluitend na de laatste poulewedstrijden op 25 mei vindt de prijsuitreiking plaats.

We hopen dat jullie genoeg informatie hebben en dat het weer een gezellig en sportief toernooi wordt.

Sportieve groeten van de toernooicommissie.

Met dank aan onze sponsoren:

Hoofdsponsor:


Veldsponsoren:
     

Veldsponsoren:
     

Taartensponsor:


Ook te downloaden:

Flyer
Download
Speelprogramma
Programma
Wedstrijdreglement
Reglement