11 maart 2018
11 maart 2018,
 Off

DALFSEN – Na een paar weken rust, was zaterdagmiddag 10 maart de wedstrijd tegen CSV Dames 3 gepland. Dalvo Dames 1 staat nog steeds aan kop en CSV staat op plek 4. Het was erg belangrijk dat de volle vijf punten mee naar huis zouden gaan.

De eerste set verliep voorspoedig. Beide teams speelden goed, Dalvo kon de set uitspelen met een stand van 25-18.

De tweede set begon Dalvo erg sterk. De stand was 10-18, maar CSV kwam behoorlijk terug tot een stand van 18-19. Dalvo wist zich te herpakken en won de set met 25-20.

In de derde set was Dalvo te sterk voor CSV. Beide teams stonden rond de 6 punten en vanaf dit punt scoorde Dalvo alle punten achter elkaar dankzij een mooie service reeks tot een stand van 20-6. De rest van de set werd uitgespeeld tot een stand van 25-10.

De laatste set was het rommelig. Dalvo kon de pass niet geven en kwam tot weinig goede aanvallen. De dames van CSV wisten veel ballen te pakken en te scoren. Door een goede time-out wisten de dames van Dalvo weer wat ze moesten doen. Bij een stand van 17-22 voor CSV, mocht Dalvo weer serveren. Met een sterke service, kwam Dalvo weer helemaal terug tot 22-24. De dames van Dalvo konden de spelverdeelster weer bereiken, waardoor er een aantal belangrijke aanvallen kwamen. Deze set heeft Dalvo gewonnen met 25-23.

Aanstaande zaterdag speelt Dalvo Dames 1, gesponsord door Toyota van Leussen, om 17 uur in de Trefkoele+ tegen Set-Up IJsselmuiden Dames 1. Dit kan een mooie wedstrijd worden tussen de huidige nummer 1 Dalvo en de nummer 3.

Publiek is van harte welkom om een mooie wedstrijd te zien en om ons aan te moedigen!