30 december 2017
30 december 2017,
 Off

Helaas is voor de recreanten op maandagavond het doek definitief gevallen. In september zijn het zestal dames nog vol goede moed begonnen aan het nieuwe seizoen. Gaandeweg kwam het regelmatig voor dat er 4 personen op de training kwamen en dan is het lastig om gemotiveerd te blijven.

Door afmeldingen van diverse spelers aan het einde van vorig seizoen werd al duidelijk dat het een grote uitdaging zou gaan worden om deze groep op de been te blijven houden. Diverse keren zijn er oproepen geplaatst om mensen te bewegen eens te mee te komen spelen maar jammer genoeg heeft dat niet geleid tot nieuwe leden.

Vanaf 1 januari 2018 houdt deze groep dus op te bestaan. De TC is druk in overleg om voor een goede invulling van de uren te zorgen.

Gelukkig is er ook goed nieuws te melden. De prestaties van diverse teams is zeer positief. Dames 1 en Heren 1 staan bovenaan en zeker de dames willen graag een klasse hoger gaan spelen. Ook Heren 2 draait bovenin mee. Door verlies van de laatste wedstrijd van 2017 staan ze op de tweede plek. Promotie naar de 1e klasse zou natuurlijk een prachtig resultaat zijn. De dames van het tweede draaien lekker mee in de middenmoot en de resultaten van het derde damesteam laten iets te wensen over. Zij staan wel veilig maar moeten nog wel alle zeilen bijzetten voor klasse behoud.

Bij de jeugd is het verhaal ongeveer hetzelfde . De meisjes van A1 draaien prima mee in de eerste klasse en datzelfde geldt ook voor MC1. MB1 speelt in de tweede klasse en is een goede middenmotor. MC2 had een matige start maar ook deze meisjes hebben laten zien dat ze wedstrijden kunnen winnen. De mini’s tot slot zijn helaas als laatste geëindigd maar in de tweede helft kunnen ze hopelijk beter meedraaien.

Als laatste punt het vrijwilligerswerk binnen Dalvo. Er zijn nog veel leden die het formulier van 100% Dalvo in mogen leveren. Denk snel na wat je voor Dalvo kunt doen en lever het formulier uiterlijk volgende week in. Wil je een digitaal exemplaar? Stuur dan een mailtje naar jan-margaret@home.nl met dat verzoek. Gelukkig zijn er al heel wat leden die aangegeven hebben iets voor de vereniging te willen doen maar zeker scheidsrechters moeten er een aantal bijkomen.