20 september 2020
20 september 2020,
 0

Na bijna een half jaar geen competitie gespeeld te hebben, mochten we gisteren eindelijk weer! 😃

Zaterdag 19 september speelden wij, Dalvo Dames 1 gesponsord door Toyota van Leussen, tegen vv Voorsterslag dames 2, onze allereerste competitiewedstrijd van het seizoen. Met een goede voorbereiding van een aantal toernooien, oefenwedstrijden en natuurlijk ook trainingen kwamen we in het Anker vol vertrouwen het veld op.

We begonnen de wedstrijd direct sterk met een goede servicedruk. De hele set door waren wij net iets sterker en stabieler dan Voorsterslag. We sloten deze set mooi af met een winst van 19-25.

De tweede set begon het wat te rommelen in de opstelling. Na een time-out leken we weer goed te staan, maar toch bleef er verwarring. Na de tweede time-out hadden we de draad weer opgepakt en vochten we ons terug in de set. De spanning over de opstelling was er weer vanaf, waardoor we vol voor de bal konden gaan. Het was nog even spannend, maar deze set sleepten we binnen met een stand van 23-25.

De sfeer zat er weer goed in en dit enthousiasme namen we mee naar de derde set. Nog steeds was Dalvo Dames 1 de sterkere partij. Wij kwamen al op setpoint te staan met een stand van 19-24. Voorsterslag gaf nog niet op en maakte het ons met het laatste punt nog flink lastig. Uiteindelijk kwamen ze zelfs voor te staan met 25-24. Wij moesten nu scoren om de set nog te winnen, en dat deden we! Het was nog even spannend maar toch trokken wij weer aan het langste eind! Deze set werd door Dalvo gewonnen met een stand van 25-27.

Met 3-0 voorsprong in sets gingen we de laatste set in. De bekende afspraak, bitterballen van de trainer/coach bij 4-0 winst is ook dit seizoen weer gemaakt met onze nieuwe trainer/coach, Eric. We wisten dus wat ons te doen stond. Onze mascotte, Sjors, moedigde ons nog aan tot op het laatste punt. En ja hoor daar was de 4-0 winst! De eerste 5 punten van dit seizoen hebben wij mee mogen nemen naar Dalfsen. Ook kregen wij natuurlijk de welverdiende bitterballen na deze mooie winst. 🎉🎉

Aankomende vrijdag, speelt Dalvo Dames 1, gesponsord door Toyoya van Leussen, tegen Reflex dames 2. Deze tweede competitiewedstrijd zal om 20.30 gespeeld worden in Kampen.

Comments are closed.