5 december 2019
5 december 2019,
 0

Maandag 2 december werd er door de kids volleyballers en het XC team sinterklaas gevierd bij Volleybal vereniging Dalvo.

Voor de kids volleyballers waren er spelletjes om te doen en was er tussendoor tijd voor drinken en strooigoed. Zwarte Piet had op twee plekken kadootjes verstopt. De zak, met voor alle kinderen en trainsters een kadootje, was snel gevonden. De andere verstopplek was wat lastiger te vinden. Gelukkig moest één van de ouders naar het toilet en vond daar een ingepakte doos met voor iedereen een zakje met lekkers om mee naar huis te nemen.
Het XC team speelde een pepernoten toernooi. Er werden wedstrijden gespeeld van zo’n 7 minuten met steeds verschillend samengestelde teams. Uiteraard was er voor dit team ook voldoende lekkers om tussendoor te snoepen. Zara Salverda werd winnaar van het toernooi en werd gekroond tot pepernotenkoningin.

Comments are closed.