15 oktober 2019
15 oktober 2019,
 0

Het tweede herenteam van Dalvo is dit seizoen voortvarend van start gegaan met 3 overwinningen op rij. Zowel in de competitie als in de beker. Dat is een behoorlijke prestatie, omdat het team te maken heeft met twee langdurige blessures.

Afgelopen dinsdag behaalde het team de maximale score door SVI in Zwolle met 0-4 te verslaan. Herman Rozemuller : “Dat is een hele nuttige uitslag, want dan neem je 5 wedstrijdpunten mee naar huis”. Weliswaar staat Dalvo 2 niet op kop, maar heeft van de top uit de competitie ook minder wedstrijden gespeeld.

Op dinsdag 15 oktober spelen ze de volgende wedstrijd. De kraker tegen de koploper – Rouveen – staat op het programma. Deze wedstrijd gaat veel duidelijk maken waar Dalvo 2 uiteindelijk in de competitie staat. Je bent van harte welkom om 20.45 uur in de Trefkoele+.

En om al vast te noteren: op 5 november neemt Dalvo H2 – Leerdammer het op in de bekerwedstrijd tegen de Friezen uit Noordwolde (SDO). Zelfde locatie, zelfde tijd.

Echt volleybal is een heerlijke sport; je kijkt naar explosiviteit in een warme en droge hal.

Comments are closed.