17 april 2019
17 april 2019,
 0

Zaterdag 13 april 2019: De laatste wedstrijd van het seizoen voor het door “Het Roode Hert” gesponsorde Dalvo Dames 3.

Een wedstrijd tegen Wijhko dames 2, het team waar we dit seizoen tegen mochten beginnen. Toen een gelijkwaardige wedstrijd die eindigde in 2-2, maar een wedstrijd waar we allemaal een gevoel aan hadden overgehouden dat we die hadden moeten winnen. De strijdlust was er dus! Wijhko mocht echter niet onderschat worden, want zij streden nog tegen degradatie. Het verschil tussen Wijhko en Ouvol dames 4 bedroeg 4 punten. Het doel van Wijkho: met 4 punten Dalfsen verlaten! Zij konden dan wellicht op saldo volgend seizoen in deze klasse blijven. De dames van Dalvo waren al veilig en begonnen relaxt aan de wedstrijd.

De eerste set werd redelijk makkelijk gewonnen door Dalvo met 25-16. Daarmee was het doek al gevallen voor Wijhko. In de tweede set ging Dalvo door met het goede spel waardoor ook deze set winnend werd afgesloten: 25-15. In de derde set kregen de dames van Dalvo helaas geen grip op de harde opslagen van Wijhko. Deze set ging verloren met 14-25.

Winnend afsluiten was nog steeds het doel en de dames van Dalvo herpakten zich! Winst van de vierde set en daarmee de wedstrijd.

Dalvo dames 3 eindigt hiermee op de 9e plek en kijkt terug op een plezierig seizoen waarin we aan het begin een beetje zoekende waren, maar aan het eind goede wedstrijden hebben gespeeld! Via deze weg wil Dalvo Dames 3 vooral haar sponsor ‘Het Roode Hert’ en de trainer Jan Feenstra hartelijk bedanken!

P.S. Ouvol, de bedanktaart mogen jullie bezorgen bij Anneke 😉

Comments are closed.