15 april 2019
15 april 2019,
 0
Het wedstrijdseizoen werd door Dames 2 in eigen huis afgesloten tegen VCK’76. De laatste wedstrijd van het seizoen is met overmacht gewonnen, met een eindstand van 4-0. Daarmee zijn we geĆ«indigd op een 6e plaats in het klassement.

Terugblikkend op het seizoen zijn de woorden plezier, inzet en blessures van toepassing.  Het team startte het seizoen met 9 fitte personen om de eindstreep te halen met 1 niet geblesseerde speelster. Door de inzet van een ieder en het plezier wat wij met elkaar hebben gehad is een 6e plek er een om trots op te zijn.

We bedanken via deze weg de sponsor, Grolleman Groen, de trainer, Cor Land en de invallende speelsters van dames 3 en meisjes A, zij hebben dit leuke, sportieve seizoen mogelijk gemaakt.

Dalvo Dames 2,
Debbie

Comments are closed.