3 april 2019
3 april 2019,
 0

Wij zijn trots u te kunnen meedelen dat “Hotel Restaurant Het Roode Hert” sinds begin dit jaar onze shirtsponsor is. Afgelopen donderdagavond kwam Rijk Brosius van Het Roode Hert persoonlijk langs om de shirts te bewonderen en er werd tevens een teamfoto gemaakt.

Met een bosje bloemen werd Rijk Brosius namens Dalvo dames 3 en de sponsorcommissie hiervoor bedankt.

Dames 3 speelt dit jaar voor het eerst op de zaterdag in de 3e klasse van de regio Noord-Oost. In deze regio ligt het niveau iets hoger dan in de regio waar de dames voorheen speelden. De nodige puntjes moesten bij elkaar gesprokkeld worden om degradatie te voorkomen. Met nog 2 wedstrijden te gaan staan de dames nu stevig op de 9e plaats in de competitie en zit een 8e plek er misschien ook nog in.
Aan de nieuwe shirts zal het niet liggen.

Comments are closed.