Zomeravond competitie 2017


Foreco team 1, Knurft en Klabats zijn de nieuwe kampioenen van de 58e editie van de Zomer Avond Competitie. Het was de afgelopen twee weken weer één groot volleybalfeest in de Trefkoele+ in Dalfsen met dank aan de ± 400 deelnemers en de vele kijkers.

Buurten, bedrijven, vrienden en vriendinnen of zo maar een vrolijk stel bij elkaar, allemaal vrolijke mensen en blijde gezichten zowel op de 7 speelvelden van de Trefkoele+ als later op de avond aan de bar

De 48 deelnemende teams hebben er weer een prachtig toernooi van gemaakt.

Bijna even veel teams als vorig jaar waaronder steeds meer bedrijven zoals Vieth Haarmode, Balanico, Foreco, Morrenhof-Jansen, De Appies (AH), De Goud Gele Rakkers (Jumbo), De Kleine Kornuiten, het team van de Trefkoele+ en Zorgcentrum Rosengaerde. Ook het team van de Gemeente Dalfsen was weer van de partij. Mooi om de onderlinge collegialiteit en rivaliteit te zien tussen de speelsters en spelers van de verschillende bedrijven. Voor volgend jaar hebben zich al weer enkele bedrijven aangemeld.

In de twee weken zomeravondvolleybal zijn dank zij het enthousiasme van alle deelnemers en de fijne medewerking van vele scheidsrechters en sponsoren de 265 wedstrijden in een perfecte sfeer verlopen. Ook de samenwerking met de Trefkoele+ was weer als vanouds. Prima dus.
Dank zij de veldsponsoren Het Oude Station, Albert Heijn, Univé, Grolleman Groen, Trefkoele+,  Auto Knobben, Jumbo en Plinq is het voor DALVO mogelijk om een dergelijk toernooi nu al voor het 58e jaar te organiseren.

Mooie finale wedstrijden met soms verrassende uitslagen op de finaleavond waren de moeite van het aanzien meer dan waard. Wethouder Ruud van Leeuwen, ook enthousiast scheidsrechter tijdens het toernooi, verzorgde na afloop van de finale wedstrijden de prijsuitreiking en had veel lovende woorden voor het sportieve spel en enthousiasme van alle deelnemers. Ook de toernooicommissie van Dalvo kreeg een pluim op de hoed voor de perfecte organisatie.

De uitslagen van de finale wedstrijden:
HA.   Power – Klabats = 1 – 2.         HB. Lammedammadoendan – Balanico = 2 – 1
DA.   Knurft – Playboys = 2 – 0      DB. De Vrolijke rekkers – Volleylady`s    = 2 – 1
G.A.  Foreco 1 – Two Four = 2 – 0  G.B. The Beautiful Ones – Teunisbloem = 2 – 0
G.C.  Goed te passe – HARTenjagers = 2-0       G.D. Tornado`s – Foreco 2    = 2 – 1

Hier kan je alle uitslagen van de poulewedstrijden en finales terug vinden.

De zomeravondvolleybalcompetitie 2018 wordt gehouden van maandag 14 mei tot en met vrijdag 25 mei. Eind januari 2018 krijgen de teams die in 2017 hebben mee gedaan een uitnodiging voor deelname en kunnen ook nieuwe teams inschrijven.

Dalvo en de Toernooicommissie wenst iedereen een fijne zomer en indien mogelijk een fijne vakantie en een goede gezondheid. En……….. wilt u ook volleyballen?? Dat kan bij DALVO.