1 april 2019
1 april 2019,
 0

Met een zeer terechte 3-1 winst nam Dalvo MA1, gesponsord door Jeanette Visscher Makelaars, revanche op Sudosa-Desto MA4. De uitwedstrijd werd onnodig verloren met 3-1.

In De Trefkoele was Dalvo veel sterker dan Sudosa. De passing was direct goed verzorgd en daardoor kon Dalvo veel en goed aanvallen. Een grote voorsprong zorgde er wel voor dat Dalvo richting het eind van deze set iets slordiger ging spelen. Maar de voorsprong bleef groot genoeg. Dalvo won met 25-20.
Ook in de 2e set was het verschil heel groot. Sudosa kreeg geen enkele kans om beter in de wedstrijd te komen. Dalvo bleef geconcentreerd spelen. En wist deze set te winnen met 25-16.
En dan gebeurd toch wat eigenlijk niet mag. De 3e set begon Dalvo slecht. Ineens lukte het passen niet meer. En was er zomaar een voorsprong van Sudosa van 10 punten. Dalvo kon volleyballend dit gat niet meer dichten. Via een goede service reeks kwam Dalvo nog wel terug tot 20-24. De set ging daarna naar Sudosa.
In de 4e set was Dalvo wel weer goed bij de les. Langzaam liep Dalvo uit naar een voorsprong van 6 punten. Na een blessure moest Dalvo echter verder met 5 speelsters. Sudosa probeerde gebruik te maken van de extra ruimte op het veld door veel tactische ballen te spelen. Sudosa kwam terug tot 24-23. Zo kreeg deze set nog een spannend slot. Dalvo wist het bevrijdende 25e punt te scoren en zo een 5e set te voorkomen.

Met de 3-1 winst op zak speelt Dalvo MA1 op zaterdag 13 april al weer de laatste competitiewedstrijd. Thuis neemt zij het dan op tegen Bas Autoswas/VV Voorsterslag MA2.
De wedstrijd begint om 16.00 uur.