25 maart 2019
25 maart 2019,
 0

Afgelopen zaterdag stond CSV6 op het programma voor de dames van Grolleman Groen. De vorige wedstrijd werd een wedstrijd van bijna 2 uur lang strijden. Een 5e set was nodig om de winst te bepalen. De winst bleef destijds in Zwolle, dus de dames hadden wat goed te maken.

De eerste set werd met 25-19 gewonnen. Lange rally’s werden gespeeld en de fanatieke training van donderdag leek zijn vruchten af te werpen. Na enkele blessures was de selectie ook bijna weer compleet en de sfeer was goed!
Helaas gingen de 2e en 3e set naar Zwolle. De 4e set werd gewonnen en ook deze keer was een 5e set nodig om de wedstrijd te beslissen. Helaas, Zwolle trok met een setstand van 15-13 aan het langste eind. Bijna 2 uur later had Zwolle 109 punten gehaald en Grolleman Groen dames 108.