18 november 2018
18 november 2018,
 0

Dalvo MA1 verliest met 3-1 van Sudosa-Desto MA4. Wat na de eerste set een gemakkelijk ochtend leek te worden liep uit op een ware deceptie. In Assen ging de 1e set simpel naar Dalvo MA1 (gesponsord door Jeanette Visscher Makelaars). Met 14-25 werd deze gewonnen. Sudosa liet zien terecht bij de onderste ploegen te staan. Dalvo kon zonder goed te spelen simpel punten scoren.

De 2e set verliep heel anders. Sudosa kwam beter in haar spel en Dalvo ging steeds meer fouten maken. Hierdoor ontstond wel een spannende set die uiteindelijk gewonnen werd door Sudosa met 25-23. Symptomatisch was wel het laatste punt van deze set: een opslag die via de netband aan onze kant van het net viel. Einde set en 1-1.

De 3e set was van Dalvo kant dramatisch slecht. Zo kwam het zelfs achter met 20-10. Toen ook de tegenstander weer veel fouten ging maken kon Dalvo nog veel punten maken, maar was het leed al geleden: 25-21.

Nu moest de 4e set gewonnen worden om nog een 5e set af te dwingen. Dit werd wel een spannende set. Gelijkopgaand tot 23-23 kon Dalvo de setwinst niet af dwingen en ging deze verloren met 26-24.

Zo werd Sudosa-Desto MA4 de terechte winnaar en kon het haar 2e overwinning van het seizoen behalen.

Dalvo bewees zichzelf een slechte dienst en staat met 19 punt uit 9 wedstrijden nu nog op de 4e plaats. Er zijn teams die pas 4 wedstrijden gespeeld hebben, terwijl Dalvo MA1 nu op de helft van de competitie is.

Volgende week speelt Dalvo MA1 thuis op het ongebruikelijke tijdstip van 18.00. Dan is Set Up/B MA1 de tegenstander.