11 november 2018
11 november 2018,
 0

De topper die nooit een topper werd. Dalvo MA1 speelde ver onder haar niveau en was kansloos tegen koploper vc Zwolle MA1. Vanaf het begin was Zwolle beter en vooral verdedigend was het zeer goed. Dalvo kon geen gat slaan in die verdediging en Zwolle kreeg daardoor altijd weer een kans om aan te vallen.
In de 1e set ging er van beide kanten veel fout. Dalvo kon Zwolle redelijk bijhouden maar verloor de set met 20-25. Daarna werd het spelniveau steeds minder en oogde het team afwezig en inspiratieloos. Dat werd gaandeweg de wedstrijd niet beter. Zwolle kon daardoor de wedstrijd heel gemakkelijk naar zich toe trekken en wist de volgende sets simpel te winnen: 17-25 / 13-25 en 20-25.
Door deze nederlaag zakt Dalvo naar de 4e plaats.

Volgende week gaat het door Jeanette Visscher Makelaars gesponsorde Dalvo MA1 naar Assen. Om 10.30 uur wordt er dan gespeeld tegen Sudosa-Desto MA4.