19 december 2017
19 december 2017,
 0

De dames van Dalvo dames 1, gesponsord door Toyota van Leussen, hebben ook de laatste wedstrijd van 2017 gewonnen.

Voor deze wedstrijd moesten zij afgelopen dinsdag 12 december afreizen naar Marknesse. Er stond een wedstrijd op het programma tegen S.V.M. dames 2, een team met een aantal ervaren speelsters.

Tijdens het begin van de eerste set gingen de teams gelijk op. Al snel ontstond er een voorsprong voor de dames van Dalvo en echt spannend werd het deze set niet meer. De set werd dan ook gewonnen met een stand van 18-25. De tweede set begon Dalvo erg sterk. Door een aantal goede service series was er al snel een voorsprong, de dames uit Marknesse kregen de pass niet onder controle waardoor het al snel 2-14 stond. Ook deze set werd niet spannend en werd gewonnen met 9-25. Tijdens de derde set begon Dalvo goed en had al snel een voorsprong van 3 punten te pakken. De dames uit Marknesse gaven zich niet gewonnen en maakten het Dalvo toch nog moeilijk. Uiteindelijk werd de set toch gewonnen met een duidelijk verschil van 7 punten,18-25. De laatste set begon Dalvo weer met een goede service druk waar de dames uit Marknesse geen antwoord op hadden. Er ontstond al snel een voorsprong en Dalvo wist ook deze set te winnen met 15-25. De volle 5 punten gingen wederom mee naar Dalfsen!

Na een goede eerste helft staat Dalvo dames 1 ruim aan kop in de competitie. Zij zullen in 2018 verder strijden om het kampioenschap daadwerkelijk binnen te slepen. Dalvo dames 1 wenst iedereen fijne feestdagen en een goed en sportief 2018 toe. Zij willen alle supporters bedanken en hopen iedereen in 2018 weer te zien in de Trefkoele +.