29 oktober 2017
29 oktober 2017,
 0

Zaterdagmiddag 28 oktober was het om 15.00 uur tijd voor de volleybalwedstrijd van Toyota Dalvo Dames 1 tegen Reflex Dames 3.

Dalvo is de koploper in de competitie. Reflex staat 2e, dus het beloofde een spannende wedstrijd te worden. De wedstrijd werd gespeeld in de Reflexhal te Kampen.

De eerste set had Dalvo wat opstartproblemen. Deze set was Reflex duidelijk beter aan het spelen. Dalvo pakte gedurende de set het spel weer op. Vanmiddag speelde de nieuwe speelster als libero mee. Reflex won echter de set met 25-17.

De tweede set kwam het spelletje goed op gang. Dalvo pakte zich in deze set helemaal terug. Met genoeg punten voorsprong wonnen ze de set met 25-19.

In de derde set liep Dalvo een achterstand van 2-9 op. Na een time-out ging het team sterker spelen. Ze kwamen op een voorsprong, het enthousiasme kwam ook meer los. Dalvo won de derde set met 25-21.

Tijdens de vierde set was er enthousiasme in het veld. Het spel ging goed en er kwam een ruime voorsprong. Na een tijd stond het 18-9, alleen toen kwam Reflex best dichtbij. Ze kwamen terug tot 18-13. Dalvo kreeg dankzij goede passes en aanvallen, de punten weer binnen. De set wonnen ze ook, met 25-19.

De eindstand van de spannende wedstrijd is 3-1 voor Dalvo geworden. Hiermee staat Dalvo nog steeds aan kop, nu met een grotere afstand.

Zaterdag 11 november om 16.00 uur is de volgende thuiswedstrijd voor Dalvo tegen C.S.V dames 3