18 oktober 2017
18 oktober 2017,
 Off

Zaterdag 7 oktober mocht Dalvo, gesponsord door Toyota Garage van Leussen, een thuiswedstrijd spelen tegen VC Zwolle in de Trefkoele+. Afgelopen week was het de week van de scheidsrechter, daarom hadden de dames van Dalvo een kleinigheidje voor de scheidsrechter. Want zonder scheidsrechter kan er ook geen wedstrijd gespeeld worden!

De wedstrijd ging van start en het was gelijk duidelijk dat Dalvo de sterkere partij was. Dalvo moest wel zijn eigen spel blijven spelen, dit lukte en de wedstrijd werd dan ook gewonnen met 4-0. De setstanden waren 25-12, 25-16 en de derde en vierde set werden gewonnen met 25-15.

De dames van Dalvo hadden weinig tijd om uit te rusten van deze wedstrijd. Dinsdagavond 10 oktober stond de volgende wedstrijd alweer op het programma. Dalvo werd ontvangen door de dames van Creil. Dinsdagavond is niet de beste avond voor Dalvo om te spelen. Dat bleek ook wel aan deze wedstrijd. Er werden veel eigen fouten gemaakt en er werd af en toe onrustig gevolleybald. Door een aantal goeie opslagseries werden veel punten gemaakt waardoor Dalvo kon uitlopen. De eerste set werd gewonnen met 25-15. De tweede set liet Dalvo zien dat zij hun eigen spel konden spelen en wonnen de set met 25-9. In de derde set kon Dalvo de opslag van Creil niet onder controle krijgen en ontstond er een achterstand van 3-9. Na weer een aantal goeie opslagseries lukte het Dalvo toch om deze set te winnen, de eindstand van deze set was 25-13. De vierde set won Dalvo met 25-8.

Na vier wedstrijden staat Dalvo dames 1 bovenaan in de competitie.