Dalvo
Dalvo2 dagen geleden
KAMPIOENSCHAP DALVO DAMES 3 🏆

Dalvo is trots op Dames 3 dat afgelopen seizoen is gesponsord door Morrenhof-Janssen.

Afgelopen vrijdagavond 12 april speelde Dalvo Morrenhof Jansen dames 3 hun allerlaatste volleybalwedstrijd van het seizoen uit in Bergentheim. Een spannende wedstrijd want als de dames minimaal twee punten zouden binnen slepen konden ze zichzelf al kampioen noemen. Met deze keer twee fanatieke coaches aan de zijlijn en fantastische supporters die meegekomen waren begonnen ze dan ook enthousiast aan de eerste set en wonnen deze met 25-12. De tweede set gingen ze goed van start met een dikke voorsprong en deze haalden ze ook binnen met de winst van 25-10. Na even het kampioenschap gevierd te hebben ging de wedstrijd weer verder. Ook in de derde en vierde set bleven de punten bij Dalvo. De dames namen na het krijgen van de bloemen, het aantrekken van de kampioensshirts en het maken van de foto’s in totaal vijf punten mee terug naar Dalfsen.
Dalvo
Dalvo5 dagen geleden
KAMPIOENSCHAP MEISJES C1 🏆

Dalvo is trots op het Meisjes C team dat afgelopen seizoen gesponsord is door
Bouwbedrijf Van Pijkeren.

Zaterdag 6 april speelden de meiden een wedstrijd tegen vovem’90 MC2.

De eerste set werd al direct binnengehaald en dat betekende dat de meiden voor de eerste keer kampioen werden! De meiden hebben de mooie kampioenshirtjes aangetrokken en daarna zijn ze de laatste 3 sets ingegaan. Ook deze sets werden door de meiden van Dalvo gewonnen.

De setstanden waren:
Set 1: 25-12
Set 2: 25-11
Set 3: 25-11
Set 4: 25-12

Dit was de één na laatste wedstrijd van dit seizoen. Komende zaterdag spelen de meiden nog één keertje in Friesland een wedstrijd tegen Stânfries!
Dalvo
Dalvo7 dagen geleden
De dames van Morrenhofs-Jansen dames 3 speelden zaterdagmiddag hun laatste thuiswedstrijd tegen Voorsterslag. Voor de dames een belangrijke wedstrijd met uitzicht op het kampioenschap. 🏐

De eerste set moesten ze even inkomen, maar met 25-21 pakte ze de eerste zet. Ook de tweede set wonnen ze met 25-19.

De dames kwamen steeds beter in de wedstrijd. Ze pakte dan ook de derde set met 25-10 en de vierde met 25-16. Een leuke wedstrijd met 4-0 winst. Daar zijn ze erg blij mee. 😃

Met weer 5 punten erbij staat Morrenhof-Jansen dames 3 nogsteeds bovenaan. Op naar de volgende/laatste wedstrijd tegen de schutters in Bergentheim en hopelijk het kampioenschap! 🙌🏻
Dalvo
Dalvo1 week geleden
Dalvo / Fons Eilert KAMPIOEN

De heren van Dalvo / Fons Eilert zijn woensdagavond kampioen geworden in de tweede klasse. Waar ze vorig seizoen nog op de tweede plek eindigden hebben ze dit seizoen in de één na laatste wedstrijd zich verzekerd van het kampioenschap door een 4-0 overwinning op CSV uit Zwolle.

Hoewel het vertrouwen groot was, moest het nog wel even gebeuren. Daarom werd voor de wedstrijd concentratie en alertheid gevraagd van de spelers van Dalvo. De eerste twee sets gingen dan ook met ruime cijfers naar Dalvo. Hiermee waren voldoende punten binnen voor het kampioenschap. “Een terechte kampioen” aldus het mee gereisde publiek uit Dalfsen. Veel tijd voor een feestje was er toen niet, want na drie minuten ging de wedstrijd weer verder. Iets mindere concentratie maakte de derde set nog spannend, maar uiteindelijk gingen alle vijf wedstrijdpunten mee naar Dalfsen. “Alle negen spelers hebben een mooi aandeel in dit kampioenschap” volgens de blijde aanvoerder.
Na de wedstrijd ontvingen de spelers uit handen van het bestuur van Dalvo de felicitaties en bloemen.
Dinsdagavond is de laatste competitiewedstrijd tegen NVC in de Trefkoele. En een week later speelt Dalvo de halve finale om de Nevobo-beker in Musselkanaal. Zou er nog “een dubbel” inzitten? Dat zou uniek zijn voor elk van de spelers.