4 december 2016
4 december 2016,
 0

Zaterdaag 3 december stond de thuiswedstrijd tegen Be Fair MA1 op het programma. Een wedstrijd waarin er kansen lagen voor een overwinning, echter wilde Be Fair daar niet aan mee werken.

Dalvo begon aardig aan de wedstrijd en had in de 1e set veelvuldig een kleine voorsprong tot halverwege deze 1e set. Een kort moment van slechte passing leverde Be Fair ineens een voorsprong op en zij gaven deze niet meer uit handen. (21-25)

De 2e set werd wel een prooi voor Dalvo. Geconcentreerd en beter spelend, vooral in de passing, leverde een mooie setwinst op (25-20).

Vol energie en geloof in een goede afloop van de wedstrijd werd er aan de 3e set begonnen. Maar dit kon snel de prullenbak in, Deze set was dramatisch slecht en niet van het niveau waarop wij willen en kunnen spelen. Een duidelijk verlies (15-25) was snel een feit.

De 4e set was gelukkig weer een beetje beter en was het een stuk spannender. Het ging lang gelijk op, maar aan het eind was Be Fair toch net een klein stukje sterker. De set ging verloren met 22-25 en daarmee ook de wedstrijd (1-3).

Nog altijd wacht Dalvo MA1, gesponsord door Jeanette Visscher Makelaars, op de 1e overwinning van het seizoen.

Volgende week staat de uitwedstrijd tegen Vovem MA1 uit Emmeloord op het programma. Dit is een echt degradatieduel, want Vovem staat laatste en Dalvo 1 plek daarboven.

Een van beide teams zal in ieder geval de 1e overwinning van het seizoen behalen!

Wij zien u allen graag in de  Bosbadhal in Emmeloord. De wedstrijd begint om  16.30 uur.

Helaas was er na de wedstrijd nog een vervelend incident in de hal van De Trefkoele.

Een speelster van Be Fair onwel en zij is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Op het moment van schrijven is er geen verdere informatie bekend, maar wij wensen haar en haar team sterkte en hopen dat het niet ernstig is.

Coach Dalvo MA1

IMG-20161203-WA0002 Logo Jeanet Visscher